Tengah Makan Dengan Gembira Dan Lupa tinggal komen !

Monday, January 11, 2010

Nuffnang Friso Gold Family Day Out experience

Masih ingat entry saya DI SINI?  Hari sabtu ( 2 Januari 2010)  , kami berpeluang untuk menyertai Nuffnang Friso Gold Family Day Out yang dianjurkan di Kizsport & Gym One Utama yang terletak di Old Wing iaitu dalam wing yang sama dengan Jaya Jusco !Pastikan wing anda betul untuk kesana :)Pengalaman kami disana?Mestilah Friso Gold !!
 
for Fun.(Keseronokan) Anak kami lah yang paling seronok kerana dia berpeluang untuk menyertai pelbagai aktiviti yang disediakan oleh pihak Kizsports & Gym.Terdapat pelbagai mainan yang sesuai untuk dari bayi sehinggalah berusia 13 tahun.Dan part yang paling best, pihak Kizsports & Gym dan Nuffnang sendiri pandai menghiburkan kanak-kanak yang datang. Semua permainan yang disediakan bukan sahaja boleh menyihatkan badan anak-anak malah turut sama menyihatkan badan ibu bapa kerana terlalu letih mengejar anak-anak yang tidak tahu langsung erti letih kerana asyik bermain !


for Relationship. (Perhubungan) Dalam event ini, kami berpeluang bertemu dengan blogger dan  selebriti blogger yang cuma dikenali di alam maya.Malah, menambahkan kenalan dengan blogger baru dengan saling bertukar-tukar URL.Anak-anak juga berpeluang bermain dengan kawan-kawan baru serta berkongsi kegembiraan mereka dalam event ini.Disamping itu, hubungan persahabatan bukan sahaja di dalam event ini sahaja, malah selepas event yang dianjurkan ini juga terus berkekalan!


pic credit to :here
for Information. (Maklumat) Ibu bapa didedahkan bukan sahaja tentang khasiat Friso Gold .Malah  terdapat talk tentang cara-cara untuk meningkatkan imunisasi anak-anak yang sedang membesar yang penuh dengan sifat ingin tahu ini oleh pihak Friso Gold dan Dutch Lady.Sungguh berinformasi untuk rujukan ibu bapa di kemudian hari!

Kami dibekalkan Friso Gold 3 untuk si manja kami untuk dibawa pulang.

Frisoshield™ dengan P2 Dual System™ telah dirumus dengan gabungan nutrien:

- GOS, lcFOS dan Bakteria baik - Bifidobakterium laktis untuk membantu menambahkan bifidobakteria dalam usus dan mengekalkan persekitaran usus yang baik.

Friso Gold 3 juga mengandungi DHA, AA, dan SA nutrien-nutrien penting untuk membantu perkembangan keseluruhan si manja.

Dengan Friso Gold Frisoshield™ P2 Dual System™, si manja bebas meneroka alam kanak-kanaknya dan anda pula beroleh ketenangan jiwa di tempat kerja.
pic credit to :here
for  Smile. (Senyuman) Semua yang menyertai event ini mesti tersenyum girang sepanjang masa sebab tengok perangai anak-anak yang sedang membesar yang pelbagai ragam.Kami juga sangat gembira dan asyik tersenyum melihat kanak-kanak bergembira di dalam event yang dianjurkan ini!Senyum seindah suria!!for Organized.(Terurus) Event yang dianjurkan sungguh terurus dan memudahkan para peserta.Cuma lokasi tidak dinyatakan dengan jelas.Bagi first timer macam kami, memang sesat jugak lah.Rupa-rupanya, ia terletak di wing sama dengan Jaya Jusco.Event dimulakan dengan pendaftaran, ceramah, aktiviti anak-anak, persembahan silap mata dan akhirnya diakhiri dengan penutup iaitu acara kemuncak dimana diumumkan pemenang ke Hong Kong Disneyland dan 10 voucher toy r us.Akhir sekali para peserta diberikan goodies bag yang penuh dengan barangan dari Friso Gold.

untuk GOLD.(Emas)  Masa itu Emas(Gold) kan? Event ini berlangsung dari jam 10 pagi hingga 2 petang.Acara seperti ini, memberikan pengalaman kepada kami untuk menggunakan masa yang ada untuk betul-betul menceriakan anak kami.Kami tak sangka dia sungguh teruja menyertai aktiviti yang disediakan dan tak takut untuk mencuba!

Thank you Friso Gold dan Nuffnang Malaysia!! Kami sangat seronok kerana berpeluang menyertai acara ini dan memberikan kami sejuta satu pengalaman dan kenangan manis!

0 sedang makan:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen, do visit my personal blog elissmie.com :)

xoxo,

Eliss