Tengah Makan Dengan Gembira Dan Lupa tinggal komen !

Tuesday, June 15, 2010

My Family's Sweetest Moment @sweetomoide Contest



 Dari kiri:eliss, nuha, mie, wani,danial danish, eddy, nazira, budeeng
 Tarikh :  1 Jun 2010                    
  Peristiwa: Percutian keluarga di Pulau Pangkor                 

Jom sertai contest dari IZAN di SINI

Mudah sahaja!!

Buat satu ENTRY bertajuk 'My Family's Sweetest Moment @sweetomoide Contest'.

     i)  Attachkan hanya SATU gambar yang paling bersesuaian dan menggambarkan kenangan  indah di lalui oleh anda sekeluarga samaada percutian, keraian,ulangtahun atau apa saja yang boleh membuat kan juri tersenyum melihat gambar anda he he he. *Mestilah terdiri sekurang-kurangnya dari 3 orang ahli keluarga dan bukan gambar dimajlis perkahwinan anda*
    ii)  Buat BACK LINK ke entry contest ini.
   iii)  Tuliskan NAMA ahli keluarga di dalam gambar (nick name pun boleh)
                      TARIKH gambar itu di ambil
                      PERISTIWA yang berlaku di sebaliknya.            
*Tidak perlu nyatakan semula syarat penyertaan dlm entry anda, cukup dengan 3 info di atas. Mudah & ringkas he he*

4. TINGGALKAN URL entry anda ke dalam ruangan comment di dalam contest entry ini. untuk saya review dan terjah. 
     Penyertaan anda kini lengkap!

5. Peraduan berlangsung mulai sekarang sehingga
  ~ 11:59PM 15th Jun 2010.




Hadiah !
Hadiah berupa barangan dan voucher (Jusco *ehem*).
Hadiah akan diberikan kepada

1st Prize x 1
2nd Prize x 1
3rd Prize x 1
Consolation x 5
Mystery gift untuk peserta ke 7 & 30 yg mencukupi semua kriteria  x 2
Pemenang mistery ke-7 ~ sudah ada pemenang.
Pemenang misteri ke 30 ~ belum ada pemenang. Mungkin peluang anda..?



3 sedang makan:

mama zharfan said...

me blogwalking sambil tgk pic..good luck!

*∽ IZAN ∽* said...

Salam Eliss..! Thanks for joining ! Seronok tengok orang gi bercuti family + familys nih.. Bestnyer sampai ke Pangkor lagi!

Eliss ada blog memasak yekk.. leh tukar2 link nanti -> http://sweetrecipesgallery.blogspot.com. Eh lari topik plakkkk..ha ha.
Anwyay dah cek, semua ok. good luck to you ya!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

salam izan, ok saya link kan belog memasak izan tu kat sini k :)

Post a Comment

Terima kasih sudi komen, do visit my personal blog elissmie.com :)

xoxo,

Eliss