Tengah Makan Dengan Gembira Dan Lupa tinggal komen !

Monday, December 13, 2010

CONTEST: 8 Fakta Tentang Darlee Zuris

8 Fakta Tentang Darlee Zuris


1) 29 May 2009, telah sah menjadi isteri kepada mr shahril.
2) 8 Bulan yang lalu iaitu 3 April 2010, telah menjadi ibu kepada Maya Kalesya atau nama manjanya Kysha .
3)Berasal dari Ipoh
4)Mempunyai seorang suami yang berasal dari Shah Alam tapi lama duk Labuan kan? Ingat-ingat lupa :p
5)Warna kegemaran adalah Merah
6)Dulu sekolah kat Bainun
7)Suka tengok movie , eh skang suka lagi ke sejak ada Kysh ni jarang plak citer psl movie yer :) ker aku tak perasan? hehehe
8)Nama gelaran masa sekolah ada orang panggil kecik, sebab Zuris kan kecik molek :p Ok, sudah 8 yer Kakak Kecik :p

*hadiah utama

~formal handbag from piere cardin + gelang mutiara sabah (handbeg tu bukan baru ye.tp hanya digunakan sekali sahaja dan condition memang 100% good)



*2nd price

~fashion bag from China + gelang mutiara sabah



*3rd price


~ handmade purse from China + gelang mutiara sabah



*dan 3 hadiah saguhati


Nak join sama , klik sini :


1 sedang makan:

~dARlee zURiS~ said...

ok kak.checked!
thanks join ye
best of luck
:)

Post a Comment

Terima kasih sudi komen, do visit my personal blog elissmie.com :)

xoxo,

Eliss